Manege Bleijenberg doet mee aan de FNRS Open Manegedagen 2019 en iedereen (kinderen met hun ouders maar zeker ook de geïnteresseerde volwassenen) is van harte welkom om zondag 29 september a.s. tussen 12:00 en 16:00 uur te komen kijken naar de verschillende takken van paardensport die Manege Bleijenberg te bieden heeft.

Deze dag wil Manege Bleijenberg je meer bekend maken met het bedrijf en haar mogelijkheden. Er worden rondleidingen gegeven, gratis pony rijlesjes voor alle nieuwe kinderen demonstraties in Springen, pas de deux, carrousel en gaan voltige doen met onze Woedy .

De gezellige kantine is geopend en hier kunt je terecht voor informatie over de lessen en overige mogelijkheden.

Manege Bleijenberg is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Dit betekent dat het bedrijf een kwaliteitskeurmerk en een veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport heeft. Op ons ruitersportcentrum wordt lesgegeven volgens de ruiteropleiding van de KNHS. Manege Bleijenberg in het centrum van het mooie stadje Weesp is een 4 sterren FNRS manege met lesmogelijkheden voor jong en oud. Door de centrale ligging met snelle bereikbaarheid van de A1 en A6 is de manege goed bereikbaar vanuit Almere, Amsterdam en Het Gooi.

Programma open dag zondag 29 september 2019

12.00 uur  Gratis pony lesjes voor de jeugd die wel eens wil proberen 
14.00 uur  Pas de Deux variatie
14.45 uur  Spring demo
15.15 uur  Carrousel demo
15.45 trekking loterij

Gehele middag:
–         Pony poetsen
–         Springkussen
–         Verkoop lootjes
–         Suikerspinnen
–         Pony ritjes

Manege Bleijenberg
‘sGravelandseweg 3
1381HH Weesp
0294-416005