PONYKAMP

Manege Bleijenberg heet je van harte welkom bij onze ponykampen die georganiseerd worden tijdens de grote vakantie.

ONS AANBOD

Bekijk ons aanbod.

EVENEMENTEN

Alle evenementen vind je hier!

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws.

PONYKAMP

Manege Bleijenberg heet je van harte welkom bij onze ponykampen die georganiseerd worden tijdens de grote vakantie.

PONYKAMP

ALGEMEEN

In een week ponykamp op onze manege leer je veel over paarden en pony’s. Gezelligheid staat voorop. Er is ruimte voor een beperkt aantal jongens en meisjes, tussen 7 en 15 jaar. 

Onze instructeurs en instructrices weten alles van pony’s en paarden, en vinden het bovendien erg leuk om les te geven. Zij vinden dat pony rijden iets leuks en leerzaams moet zijn. Ook de omgang met pony’s en paarden vinden zij heel belangrijk. 

Een ponykampweek begint op maandagmorgen, elke dag kunnen jullie komen om 09.00 uur om 16.30 uur kunnen jullie weer opgehaald worden!

PROGRAMMA

Na aankomst gaan we de pony’s verdelen . 
Aan de hand van je rijervaring maken we groepen, natuurlijk proberen we dat je samen met je vriend(in) in een groep komt en krijg je elke dag, dit kan een dressuur, spring, voltige of longeer les zijn. Naast ponyrijlessen krijg je ook les in verzorging en theorie. Ook organiseren we een dressuur wedstrijd in deze week voor alle deelnemers van het ponykamp!

Buitenritten

Als het goed weer is maken we buitenritten in de schitterende omgeving van Weesp, Met de gevorderden willen we dit jaar  richting het IJsselmeer , of een spannende bosrit in  de bossen bij Bantam en of de Gaasperplas!

Wat doen we nog meer?

Natuurlijk zou je het liefst de hele dag op je pony zitten, maar tijdens onze ponykampen doen we nog veel meer.
Wat dacht je van de Bonte avond, hoefijzer schilderen, slootje springen;)
Natuurlijk heb je ook wel eens een uurtje voor jezelf, en bij mooi weer gaan we zwemmen in ons privé zwembad (de Vecht,diploma B verplicht, onder toezicht) en doen we gezellige spelletjes.
Maar je mag ook gewoon even lekker iets voor jezelf doen.

Wedstrijden en demonstraties

Vrijdagmiddag mag je meedoen aan de demonstratie we beginnen dan om 14.00 uur. Het leukste is dat je ouders, verzorgers en je familie kunnen komen kijken. Zo kun je iedereen laten zien wat je samen met je groepsgenoten geleerd hebt in deze week. Voor iedere deelnemer is er een leuke herinnering aan het ponykamp.

AANMELDEN kan vanaf 3 februari 2020!
Eerdere aanmeldingen worden als niet ingeschreven beschouwd!

Formulier inleveren bij de bar of doorsturen ondertekend naar admin@manegebleijenberg.nl Er kunnen per leeftijdscategorie maar een aantal kinderen geplaatst worden, dit ivm de pony indeling! Zijn er specifieke dingen die wij van u kind moeten weten? Spreek ons hier dan even aan en meld dit in dit teskt vak.
1. De kosten per kamp midweek zijn € 240 per persoon. Ruim voor aanvang ponykamp ontvangt u verdere info. via de mail. 2. Bij inschrijving is een aanbetaling ad €  100,- verschuldigd. 3. Het nog te betalen bedrag ad € 140,- gaat via de automatische incasso Of kan worden voldaan bij de Manege . 4. Bij onvoldoende deelnemers zal dit ponykamp geen doorgang vinden en zal het inschrijfgeld gerestitueerd worden. 5. Door de leiding wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard ten opzichte van deelnemers en ten opzichte van de deelnemers tegenover derden. 6. Gelieve telefoon thuis te laten wij zijn bereikbaar op nr 0294-416005 7. Bij voortijdig vertrek van de deelnemer, ongeacht de oorzaak, volgt geen restitutie van het resterende kampgeld. 8. Wij zwemmen bij mooi weer in de rivier de Vecht, Kinderen dienen minstens zwemdiploma B in hun bezit te hebben. 9. Kinderen gaan ’s morgens de paarden uit de wei halen en brengen ze ‘s middags weer terug. We lopen een stukje over de openbare weg, hiermee gaan wij als ouders akkoord. 10.Annulering van de aanmelding dient via de mail of schriftelijk te gebeuren. Er volgt geen restitutie van de aanbetaling. 11. Foto’s gemaakt van de kinderen delen wij via de FB pagina van de manege.

€ 100 aanbetaling ontvangen d.d. | € 140 restant ontvangen d.d    

Wij hopen op 2 sportieve, gezellige weken! Team Bleijenberg

BEKIJK PONYKAMP FOTO’S

MANEGE BLEIJENBERG

‘s-Gravelandseweg 2a
1381 HH Weesp
Nederland

CONTACT

Gravelandseweg 3
1381 HH Weesp
Tel 0294-416005                        admin@manegebleijenberg.nl